Voeding voor uw puppy

Goede voeding is altijd belangrijk voor de gezondheid en het welbevinden van een hond. Voor een pup is dit extra belangrijk, zoals uw dierenarts u ook zal vertellen.

Door te kiezen voor de beste puppy voeding, legt u de basis voor een gezond leven.

Tijdens de groeiperiode worden miljoenen zenuwbanen gevormd en uitgebreid. Daarnaast is het een periode waarin botten en spieren groeien en worden versterkt. Puppies groeien snel en hebben een speciaal dieet nodig om hun fysieke ontwikkeling te ondersteunen. Voor deze groeiperiode wordt speciale dieetvoeding aanbevolen met de juiste samenstelling van aminozuren, vetzuren, vitamines en mineralen.

Welke puppy voeding is geschikt voor mijn ras?

Niet alle puppy's ontwikkelen zich in hetzelfde tempo. Dit hangt af van het ras en de grootte. Een Deense Dog is bijvoorbeeld na 12 maanden volwassen, terwijl een Terrier dat al na 6 maanden is. Ook kunnen de voedingsbehoeftes per ras verschillen. Grote en zeer grote rassen hebben bijvoorbeeld extra voedingsstoffen nodig voor de ontwikkeling van gezonde botten.

SPECIFIC® heeft meerdere soorten puppy voeding voor de specifieke behoefte van verschillende rassen en wij hebben het SPECIFIC puppypakket. Dit pakket is uitsluitend te koop bij een dierenartsenpraktijk. In dit pakket zit naast een zak voer ook het Puppyboekje; een bron van informatie over de verzorging van jouw pup. Daarnaast zit er ook de Groeicurve in, zodat je kunt volgen of jouw pup gezond groeit. En, in dit pakket zit ook een mooie 1+1 kortingsbon voor de volgende aankoop. 

SPECIFIC puppy voeding:

SPECIFIC puppypakket:

Wat zit er in het puppypakket?

  • 1 zak voer: 1 kg bij Puppy Small Breed / 4 kg bij Puppy Medium Breed / 4 kg bij Puppy Large/Giant Breed
  • Milieuvriendelijke, duurzame tas, herbruikbaar en recyclebaar
  • Handige beschrijfbare maatbeker voor juiste hoeveelheid voer
  • Puppyboekje vol met nuttige informatie voor jou als eigenaar
  • Groeicurve Puppy Small Breed, Medium Breed, Large/Giant Breed 
  • 1+1 kortingsbon op volgende zak voer (alleen in te leveren bij een dierenartsenpraktijk die SPECIFIC verkoopt)

SPECIFIC® voeding is verkrijgbaar via uw dierenarts

Vind een dierenarts in de buurt

OF

Meer artikelen voor hondenliefhebbers

keyboard_arrow_up